Yürüyüşe müdahale eden polis fenalaşınca doktorlar müdahale etti

Yürüyüşe müdahale eden polis fenalaşınca doktorlar müdahale etti
Çapa Tıp Fakültesi önünde eylem yapan doktorlara müdahalede bulunan polislerden biri fenalaşınca doktorlar bayılan polise yardım etti.

Türk Tabipler Birliği (TTB), Konya''da görev başında öldürülmesinin ardından doktoralara yönelik şiddete karşı 7-8 Temmuz’da grevde olacaklarını duyurdu.

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Hastanesi, Samatya Devlet Hastanesi, Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Beykoz Devlet Hastanesi, Çam Sakura Şehir Hastenesi, İlhan Varank Sancaktepe Eğitim araştırma Hastanesi, Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi''nin önünde sağlık çalışanları meslektaşları Ekrem Karakaya''nın öldürülmesini protesto etti.

İstanbul''da hekimler ve sağlık çalışanları, Çapa Tıp Fakültesi önünde toplandı. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının yürümesine polis engel oldu.

BAYILAN POLİSE EYLEMDEKİ DOKTORLAR YARDIM ETTİ

Çapa Tıp Fakültesi önünde meslektaşlarının silahlı saldırıya uğramasını protesto etmek ve sağlıkta şiddete son  demek için toplanan hekimler ve sağlık çalışanları yürümek istedi. Polis yürümelerine izin vermedi. Yaşanan arbede sırasında bir polis memuru baygınlık geçirdi. O sırada eylemdeki doktorlar baygınlık geçiren polis memuruna ilk müdahaleyi yaptı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar