Marmaris'te yunus ekipleri suç ve suçlulara göz açtırmıyor

Marmaris'te yunus ekipleri suç ve suçlulara göz açtırmıyor
Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaz sezonu ile başlayan nüfus kalabalığında suçlularla mücadele ve önleme hedefli yapılan kontrollerde 'yunus' olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri, durdurdukları araçları didik didik arıyor. Ekipler, bir gecede iki ruhsatsız ve bir kurusıkı silah, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timi ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları rutin asayiş kontrollerinde, şüphelendikleri araçları titizlikle incelemeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Motosikletli Polis Timleri İçmeler Mahallesi'nde yaptıkları rutin asayiş uygulamasında durdurdukları iki araçtan bir adet markası kazınmış ruhsatsız 7,65 tabanca ve çok sayıda dolu fişek ve mermi ile bir miktar uyuşturucu madde; bir başka araçta yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ile ilçe merkezindeki Barlar Sokağı civarında yapılan kontrollerde de bir şahsın üzerinden şarjörü dolu halde kurusıkı tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

aw001857-02.jpgÜzerlerinde ve araçlarından silah ele geçirilen şüpheliler, polis ekipleri tarafından nöbetçi savcı talimatı ile gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerini sürerken, yetkililer suç önlemeye yönelik çalışmaların ve denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar