'Yükselecek' diyerek açıkladı! İslam Memiş'ten flaş uyarı

'Yükselecek' diyerek açıkladı! İslam Memiş'ten flaş uyarı
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok çarpıcı ve beklenmedik açıklamalarda bulundu. "Biz artık taarruza geçiyoruz" diyen Memiş, "2 ay süreliğine elimizdeki her şeyi, gram altın, Dolar, Euro, sterlin, her şeyi satıyoruz" dedi, gerekçelerini sıraladı.

'YÜKSELECEK' DİYEREK AÇIKLADI! İSLAM MEMİŞ'TEN FLAŞ UYARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, takipçilerine ezber bozan açıklamalarda bulundu. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, daha önce söylediklerinin neredeyse tamamen aksini söyleyerek herkesi şaşırttı. Memiş, "Gram altın, dolar, 2 ay boyunca tüm varlıklarımızı satıyoruz" dedi, nedenlerini açıkladı. Memiş, "Bu seviyeden döviz almak oldukça riskli. Elbette yukarıda direnç seviyeleri vardır ama beklemenin daha sağlıklı. İnsanın doğasında vardır, yüksek enflasyon dünyayı kasıp kavuruyor. Haklı olarak kendi parası değer kaybetmesin diye enflasyona karşı koruma için döviz, altın alıyorlar. Zarar etmemek için gayret gösteriyorlar. Bu süreçte doğru yol haritası için gece gündüz gayret gösteriyorum. Bugüne kadar süreçte şeffaf bir şekilde fiyatlar çökeceği zaman dikkat edin, zirve yapacağı zaman da dikkat edin diye sizinle paylaşım. Buna hepiniz şahitsiniz. Siyasi bir şey gütmedim" ifadelerini kullandı.

İslam Memiş sosyal medya hesaplarından şunları yazdı:

-Türkiye’nin operasyon süreci içerisinde sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, Ekonomimize, Metmetçiklerimize destek vermek amaçlı birikimlerimizi 2 ay süreliğine TL’ye çevirdik. Özellikle yükselişin devam edeceğini öngörerek belirttiğim bu süreçte biz devletimizin yayındayız.

-Biz, nefsimize yenik düşmeden, para pul düşünmeden bu süreçte sadece askerlerimize ve devlete destek vermeye odaklandık. 2 ay boyunca hiç bir hamle yapmadan mehmetçiğimizin vatanlarına dönmesini bekleyeceğiz.

-Bu süreci fırsatçılık olarak değerlendirmek isteyen, hâlâ ısrarla maddi beklentisini ön planda tutarak soru soran omurgasızlar bu süreçte kesinlikle yazmasın. Fena bozarım. Hem cahil, hem kurnaz hem de omurgasız olanlar defolup gitsin. Yol arkadaşlarım benden haber beklesin.

-O destek için sattığınız her kuruşun hakkını alacaksınız. Asil olan, asil gibi davranır, asilliğini korur. Yol arkadaşlarıma ve @TSKGnkur
hayırlı, bereketli cumalar. Biz kazanacağız. 2 ay sonra göreceğiz. Selametle

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar