Yüksekova'da gökyüzünde ilginç cisim görüntülendi

Yüksekova'da gökyüzünde ilginç cisim görüntülendi
Hakkari Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim görüntülendi.

Yüksekova ilçesinde, iftar vaktine dakikalar kala Esentepe Mahallesi ile Esenyurt Mahallesi'nde bulunan TOKİ Küme Evleri'nin olduğu bölgede, ilginç bir gökyüzü olayı yaşandı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler, gökyüzünde dikey bir şekilde duran ve sarı bir ışık yayan cismin bulunduğu anları gözler önüne serdi.

Olayın tanığı Esat Tek, iftar vakti için evine doğru yol alırken bu olağandışı manzarayla karşılaştığını belirtti. Hızlıca evinin balkonuna çıkan Tek, gökyüzünde duran ve ışık saçan bu cismin görüntülerini cep telefonuyla kayıt altına aldı. Ancak ilginç cisim bir süre sonra kaybolup gökyüzünden uzaklaştı.

Esat Tek, yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle ifade etti: “İftar vakti için çarşıdan eve gitmek için araçtaydık. Gittiğimiz sırada hemen önümüzde duruyordu gökyüzünde. Ben de o anı kaçırmamak için hızlıca evimin balkonuna koştum ve o anları cep telefonumla kayıt aldım. Gördüğüm manzara çok ilginçti. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bir süre baktığımda ışık kaybolmuştu.”

Gökyüzünde beliren ve ardından kaybolan bu ilginç cisim, bölgede merak konusu olurken, vatandaşlar arasında çeşitli spekülasyonlara neden oldu. Olayın sırrı ise henüz çözülememiş durumda, ancak görüntüler, ilginç bir gözlem olarak yerini aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar