Yolcu otobüsünde mide bulandıran olay! Genç kız yaşadıklarını tek tek anlattı bu nasıl cesaret

Yolcu otobüsünde mide bulandıran olay! Genç kız yaşadıklarını tek tek anlattı bu nasıl cesaret
Bayram tatilinde memleketi Adana’ya giden genç kız otobüsteki muavin tarafından taciz edildiğini iddia etti.

Fethiye-Adana seferini yapan şehirlerarası otobüste yolculuk yapan 26 yaşındaki Kardelen Bark tacize uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Genç kızın iddiasına göre arka koltuğunda oturan yabancı uyruklu 16 yaşındaki muavin kalçasına dokunarak Kardelen Bark’ı taciz etti. Bark, mide bulandıran anın fotoğrafını çekerek erkek arkadaşına mesaj olarak iletti.

istanbul-yolcu-otobusunde-taciz-iddias-40973-2.jpg

Genç kızın erkek arkadaşı otobüs firmasını arayıp muavinin yaptığı tacizden firmayı haberdar etti. Otobüste bulunan diğer muavin genç kızın yanına gelip yaşananları anlatmasını istedi. Fotoğrafı gördükten sonra sapık muavini öne geçmesi için uyardı.

istanbul-yolcu-otobusunde-taciz-iddias-40973-3.jpg

Tacize maruz kalan genç kız yaşadıklarını şöyle anlattı:

Saçımda bir el hissettim toplayıp kenara aldım. Sonra bir el uzandı ve kalçama dokundu. İrkildim uyuyor da kolu mu düştü diye düşündüm. Sonra elini çekti ve tekrar uzattı.

Seferin aksamaması için Antalya otogarında polise ifade verdiğini belirten Bark muavinin Türkiye’de kaydı olmadığını vurgulayarak duruma “Ben anlamıyorum bu kadar büyük bir firmada nasıl böyle bir insan çalıştırabiliyorlar. Bizim psikolojimizi bozmaya nasıl bu kadar hak tanıyabiliyorlar. Bu nasıl bir rahatlık bu kadar kalabalığın içinde nasıl yapabilir bu nasıl bir cesaret. Hiçbir yaptırım uygulanmadığı için bunlara o cesaretle bizi toplum içerisinde taciz etme şansını kendilerinde görüyorlar” diyerek isyan etti.

Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenildi.

istanbul-yolcu-otobusunde-taciz-iddias-40973-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar