İmamoğlu'nun mitinginde Kuranı Kerim'li provokasyon

İmamoğlu'nun mitinginde Kuranı Kerim'li provokasyon
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı açılışına katıldı. Bir kişi elindeki Kuran-ı Kerim'i sallayarak İmamoğlu'nun konuşmasını bölmeye ve provoke etmeye çalıştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı açılış törenine katıldı. Bir kişi, elinde Kuran-ı Kerim'i göstererek provokasyon girişiminde bulundu. Miting alanında bulunan vatandaşlar, provokatöre karşı tepki göstererek onu yuhaladı. İmamoğlu, mitinge katılanları sakinleştirmeye çalışırken, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı Allah ıslah etsin" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılış törenine katıldı. İmamoğlu'nun konuşması sırasında, miting alanında bulunan bir kişi elindeki Kuran-ı Kerim'i sallayarak İmamoğlu'nun konuşmasını bölmeye ve provoke etmeye çalıştı, böylece olaylar gündeme oturdu.

ALANDAKİLER YUHALADI

İmamoğlu, "Bana hediye etmek istersen alırım Kuran-ı Kerim'i senden. Ablamız aldanmış bir ablamız" dedi.

Alanda bulunan vatandaşlar provoke etmeye çalışan kişiye tepki gösterdi. Alanda yuhalama sesleri yükselirken İmamoğlu vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

İMAMOĞLU: ALLAH ISLAH ETSİN

İmamoğlu, yaşananlara "Elinde yüce Kuran-ı Kerim ile iftira atmak günahların en büyüğü. Allah ona yardım etsin. Mübarek Ramazan ayında Allah ona yardım etsin. Bu arkadaşlar bunun gibi ablalarımızı bile aldattılar. Onları bile mahvettiler. Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı Allah ıslah etsin" sözleriyle tepki gösterdi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar