Yılmaz Vural'dan Emre Belözoğlu'na: Kardeşime yakışır ama...

Yılmaz Vural'dan Emre Belözoğlu'na: Kardeşime yakışır ama...
Süper Lig'de birçok takımda teknik direktörlük görevini üstlenmiş olan Yılmaz Vural, antrenörlük mesleğiyle ilgili açıklaması üzerinden Emre Belözoğlu ve Süper Lig'deki genç antrenörlerin gelişimi hakkında Radyospor'a konuştu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, antrenörlük diploması konusunda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Emre Belözoğlu'nun antrenörlük diplomasının olmamasını gündme alarak Süper Lig'deki genç antrenörlerin gelişimi ile ilgili gelen soruya ise Yılmaz Vural, "Antrenörlük dünyanın en zor mesleği. Antrenörlükte öğrenme kavramı uzun bir süreci gerektiriyor. Süper Lig'de ve 1. Lig'de genç antrenör arkadaşlarımız başarılı oluyor, hepsini destekliyor ve tebrik ediyorum. 

"PRENSİPLERİN BOZULMASINI ELEŞTİRİYORUM"

Fakat benim burada eleştirdiğim konu; Pro-Lisans. TFF kişilere göre kuralları işletmesin. Benim eleştirim prensiplerin bozulması. Pro-Lisans diploması eczacılık diploması gibi oldu. Bu meslekte diploma kiralatılmasına kesinlikle karşıyım. 

Birçok antrenör arkadaşımız bu durumdan rahatsızlık duyuyor. Emre Belözoğlu,  Fenerbahçe'de başarılı olur. Fakat Emre'nin antrenörlük diploması yok ki! Tartıştığım konu bu. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de başarılı olsun kardeşime yakışır" diye konuştu.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar