Yılmaz Özdil'in Sevda Noyan mesajı sosyal medyayı salladı

Yılmaz Özdil'in Sevda Noyan mesajı sosyal medyayı salladı
Bir televizyon programına katılan Sevda Noyan, "Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak" demişti. Gazeteci yazar Yılmaz Özdil'den sosyal medyayı sallayan bir paylaşım geldi. 

Günboyu'nda yer alan habere göre; Bir televizyon programına katılan Sevda Noyan, "Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak" demişti. Gazeteci yazar Yılmaz Özdil'den sosyal medyayı sallayan bir paylaşım geldi. Özdil, "Komşusuyla kavga eden Halil Sezai’yi tutukladılar, 13 yıl hapsini istiyorlar, en az 50 komşumu katledeceğim diyen feto hayranı teyzeye takipsizlik verildi..." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

sevda.png

SAVCI TAKİPSİZLİK KARARI VERDİ

Savcı Noyan hakkında İstanbul 45’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde aynı soruşturma kapsamında 3 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı, savcı; suçta ve cezada teklik ilkesi gereği mükerrer kayda alınan soruşturma dosyası yönünden kamu adına kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Bir televizyon programına katılan Sevda Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı. Vallahi yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası" açıklamalarında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar