Yıldız popçudan Şıkel'e evlenme teklifi

Yıldız popçudan Şıkel'e evlenme teklifi
Ünlü model Çağla Şıkel ile Edis hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Eski eşi Emre Altuğ'dan ayrıldıktan sonra evliliğe sıcak bakmadığını söyleyen Şıkel'e, yakışıklı popçu evlenme teklifi geldiği iddia edildi. İkili hakkında çıkan iddialar magazin gündemini adeta yerinden oynattı.

İddiaya göre Edis Görgülü, eski eşinden boşandıktan sonra evlilik düşünmeyen Çağla Şıkel ile evlenmek istiyor. Edis ile ünlü model hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya bomba gibi atıldı. Son olarak Altın Kelebek''te aynı sahneyi paylaşan Çağla Şıkel ile popçu Edis''in bulundukları bir mekanda el ele ve diz dize oturdukları ve oldukça samimi görüntülendikleri öne sürüldü.

Ünlü popçu özel hayatı ile gündem olmaya devam ediyor. Daha önce Bensu Soral ve Zeynep Bastık ile oldukça samimi görüntüler veren Edis şimdi ise Çağla Şıkel ile anılıyor. Sabah yazarı Bülent Cankurt''un köşesinde yer verdiği iddiaya göre; Edis ile oyuncu ve model isim bir mekanda el ele diz dize oturdular. İşte o yazının tamamı:

ARKADAŞLIK DEĞİL AŞK''MIŞ

Ünlü popçu Edis ile Çağla Şıkel''in samimiyeti ''arkadaşlık'' değil ''aşk''mış! Hatta aşklarının yazın başladığını öğrendim. Bu arada bomba bir duyum daha aldım. Edis, yazın Alaçatı''da, Şıkel''e "Ben seninle evlenmek istiyorum" demiş. Model isim bu teklifi ciddiye almamış ama ünlü popçu, ara ara evlilik teklifini yineliyormuş ve bu konuda çok ısrarlıymış. 2015 yılında Emre Altuğ''dan boşanan Şıkel''in, evliliğe sıcak bakmadığını duyuyorum ama Edis''in evlenmek istemesine çok şaşırdım. Şimdiye kadar yanında ''sevgilim'' dediği birini dahi görmediğimiz Edis, acaba Megastar Tarkan gibi bir evlilik yapıp hayranlarını şaşırtmak mı istiyor?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar