Yıldız oyuncudan şok karar: Benden bu kadar!

Yıldız oyuncudan şok karar: Benden bu kadar!
Real Madrid'in 35 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız forveti Karim Benzema, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı. 2022 FIFA Dünya Kupası'na günler kala antrenman esnasında sakatlanarak turnuvada forma giyemeyen yıldız oyuncu, milli takımda artık görev almayacağını duyurdu.

2022 yılında dünyanın en iyi futbolcusuna verilen FIFA Ballon d''Or  ödülünü kazanan yıldız forvet, kariyerinin en iyi günlerini yaşadığı dönemde şok bir karara imza attı. Katar''da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası''nda Arjantin''in finalde Fransa''yı seri penaltı atışları sonucu mağlup ederek şampiyon olmasının ardından açıklama yapan Fransız forvet, milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı. Benzema, Mathieu Valbuena ile yaşadığı şantaj skandalı nedeniyle yıllarca Fransa Milli Takım forması giyememiş, 2021 yılında 6 yıl aradan sonra tekrar milli takıma geri dönmüştü. 

"HİKAYEM SONA ERDİ"

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Fransa Milli Takımı''na veda eden yıldız forvet, 

''Bugün olduğum yere gelmek için gereken çabayı ve hataları yaptım ve bununla gurur duyuyorum! Hikayemi yazdım ve bizimki bitiyor.'' dedi.

MESUT ÖZİL''İN AÇIKLAMASI OLAY OLMUŞTU

Fransa''nın Arjantin karşısında final maçını kaybetmesinin ardından 2014 yılında Dünya Kupası''nı kazanan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, sosyal medya hesabından "Benzema yoksa parti de yok" paylaşımı yapmıştı. Yıldız oyuncunun paylaşımı saatler içerisinde yüzbinlerce beğeni aldı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar