Özil, Ballon D'Or alması gereken ismi açıkladı

Özil, Ballon D'Or alması gereken ismi açıkladı
Fenerbahçeli yıldız futbolcu Mesut Özil, FIFA tarafından bir önceki sezonun en iyi oyuncusunun seçildiği Ballon d'Or öldülü için adayını açıkladı. Manchester City'nin Real Madrid'i 4-3 yendiği maçta Benzema hakkında bir tweet atan Özil, eski takım arkadaşı Benzema'nın ödülü alması gereken isim olduğunu söyledi.

Real Madrid forması giydiği yıllarda takım arkadaşı olan Benzema için Mesut Özil''den dikkat çeken bir paylaşım geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi''nde Manchester City''nin Real Madrid''i 4-3 yendiği maçtan sonra sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Mesut Özil, yılın en iyi futbolcusunun seçildiği  Ballon D''Or ödülünün bu yıl Benzama''ya gitmesi gerektiğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında Kevin De Bruyne''li Manchester City, Karim Benzema''lı Real Madrid''i tam 4-3 mağlup etti. Şampiyolar Ligi''nde nefesleri kesen Manchester City - Real Madrid maçının ardından twitter hesabından paylaşım yapan Mesut Özil, şöyle bir mesaj attı: "Ne fantastik maçtı, Ballon D''Or''u adamım Benzema''ya verin"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar