Yetkililerden hastane karşısına durak yapılmasını talep etti

Yetkililerden hastane karşısına durak yapılmasını talep etti
İYİ Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur yetkililerden Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşına kapalı durak yapılmasını talep etti.

GÜNBOYU- SERHAT KAYA

(BİLECİK) Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi faaliyete başladığından bu yana Vezirhan, Bayırköy, Osmaneli ve Gölpazarı''ından hastaneye gelen vatandaşlar geri dönmek istediklerinde tehlikeli bir şekilde yolun karşısına geçerek minibüs bekleyecekleri kapalı bir durak olmadığından, yol kenarında kışın yağmur ve kar, yazın ise güneş altında beklemek zorunda kalıyorlar.

Vatandaşların bu önemli sorununu gündeme taşıyan Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, bir çok vatandaşın kendisine ulaşarak durumu belediyeye ya da Vali Bey''e iletmesini istediği söyleyerek, "Bilecik hastanesinin karşısındaki Vezirhan, Bayırköy, Osmaneli istikametine giden yola yolcular için durak yapılması gerekmektedir. Vatandaşlarımız yağmur, kar ve soğukta minibüs bekledikleri alana bir an evvel durak yapılmasını talep etmektedirler. Birçok vatandaşımız bizlere gelerek belediyeye ya da Vali Bey''e iletmemizi istemektedirler" dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Uğur''un gündeme getirdiği vatandaşların durak talebinin yanında, hastaneye ulaşım için yolun karşısına güvenli bir şekilde geçiş sağlayacak bir yaya geçidi veya üst geçit yapılması gerektiği de yine vatandaşlar tarafından dile getirilen talepler arasında yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar