Yeniden Refah Partisi, 45 belediye başkan adayını duyurdu

Yeniden Refah Partisi, 45 belediye başkan adayını duyurdu
Yeniden Refah Partisi'nin, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacak 45 belediye başkan adayı daha belli oldu.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 45 yeni belediye başkan adayını daha belirleyerek toplam aday sayısını 492'ye çıkardı.

Parti sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Yeniden Refah Partisi, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ittifak yapma konusundaki kararını açıklamak üzere Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından düzenlenecek bir basın toplantısına hazırlanıyor.

Bugüne kadar 447 belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaşan parti, son belirlediği 45 adayıyla birlikte seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni adaylar arasında öne çıkan isimler arasında, eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi ve Ankara'nın Akyurt ilçesi eski Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş bulunuyor.

Parti içindeki dinamizmi artırmayı hedefleyen Yeniden Refah Partisi, Çiftçi'yi Şanlıurfa Karaköprü ilçe belediye başkan adayı, Ayantaş'ı ise Akyurt ilçe belediye başkan adayı olarak belirledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar