Yeniden Refah Erdoğan'a oy vermeyecek mi? Resmen açıkladılar

Yeniden Refah Erdoğan'a oy vermeyecek mi? Resmen açıkladılar
Yeniden Refah Partisi'yle ilgili gazeteci Elif Çakır'ın ortaya attığı iddia siyaset kulislerini hareketlendirdi. Çakır, Yeniden Refah'tan üst düzey yöneticilerden bilgi aldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verilmeyeceğini iddia etti. Konuyla ilgili Yeniden Refah Partisi'nden açıklama geldi.

Selahattin Demirel / Günboyu

14 Mayıs seçimleriyle ilgili Karar gazetesi yazarı Elif Çakır Bir Karar Ver programında Cumhur İttifakı''na katılan Yeniden Refah Partisi''nin ismini vermek istemeyen bir İl Başkanı''yla konuştuğunu söyleyerek Fatih Erbakan''ın da bilgisi dahilinde partinin 14 teşkilat lideri olarak cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''a oy atmayacaklarının bilgisini verdiğini duyurmuştu.

YENİDEN REFAH''TAN AÇIKLAMA

Gelişme sonrası partiden yapılan açıklamada, söz konusu iddia yalanlanarak şu ifadeler kullanıldı: "81 il başbakanımız Genel Başkanımızın arkasındadır. Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak, bu asılsız, masa başı haberlerin amacının farkındayız. Partimizin yükselişinin birilerinin uykularını kaçırdığı anlaşılmaktadır. Bunlar beyhude ve boş uğraşlardır. Bu asılsız iddialarda bulunanları kınıyoruz." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar