Yeni Elektrikli Renault Toros'un satış tarihi belli oldu! Türkiye fiyatı sadece 600 bin lira

Yeni Elektrikli Renault Toros'un satış tarihi belli oldu! Türkiye fiyatı sadece 600 bin lira
Renault, elektrikli Toros modeliyle Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Fransız otomobil devi, uygun fiyatlı ve kompakt bir elektrikli araç sunarak, otomobil severlerin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Elektrikli Toros, 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

Renault, elektrikli otomobil pazarındaki rekabeti arttırmak için klasik modellerini yeniden hayata geçiriyor. Markanın ikonik modellerinden biri olan Toros, yani R12, elektrikli motor seçeneğiyle Türkiye yollarına geri dönecek. Toros, Türkiye’de Zoe modelinin yerini alacak.

Elektrikli Toros, hem fiyatı hem de sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor. Otomobilin başlangıç fiyatı 600 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyat, elektrikli araçlar için oldukça uygun bir seviyede. Ayrıca, otomobil yüzde 10’luk ÖTV dilimine dahil olacak.

Elektrikli Toros’un özellikleri de şöyle:

4 kişilik kompakt bir model
390 litre bagaj hacmi
65 beygirlik motor gücü
Saatte 110 km maksimum hız
300 km menzil
Elektrikli Toros, şehir içinde ve günlük kullanımda ideal bir seçenek olacak. Otomobilin şarj süresi ise henüz açıklanmadı. Renault, elektrikli Toros modelinin Kasım 2023’te yollarda olacağını duyurdu.

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar