Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'dan güldüren Mona Lisa paylaşımı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'dan güldüren Mona Lisa paylaşımı
Yüzündeki değişim yüzünden gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Rafet El Roman, bu defa Mona Lisa tablosunda kendi yüzünü gördü. O kareyi sosyal medya hesabından yayınladı.

55 yaşındaki Rafet El Roman'ın bir röportajında yüzündeki değişim dikkat çekmişti. Estetik iddialarına cevap veren Roman, sadece botoks yaptırdığını söylemişti. "Yüzümde estetik yok" diyen Roman, sosyal medya hesabından şunları yazdı.

"Arkadaşlar ve sevgili Ahmet Hakan, bende estetik falan yok. 5 ay önce botoks yaptırdım, pişmanlığımı da dile getirdim. Ayrıca bu fotoğraf talihsiz çekilmiş ve üzerinde oynanmış bir fotoğraf. Başka fotoğraf da yok basının elinde, sürekli bu fotoğrafı paylaşıp estetik yaptıran ünlülerle aynı karede haber olmak önce komikti fakat artık sinir bozucu olmaya başladı. Görüntümün bu fotoğrafla hiçbir alakası yok. Gerçekte her zaman bildiğiniz gibi karizmatik ve yakışıklı biriyim, kıskançlık yapıp gölge düşürmeye çalışmayın :)"

Ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla da gündem oldu. Hala yüzündeki değişimle alay konusu olan Rafet El Roman, bu kez kendi yüzünü Mona Lisa tablosuna yerleştirenlere seslendi.

Ünlü isim, paylaştığı kareye; "Mona Lisa'yı da bu işe alet ettiniz ya" yazdı. Bu paylaşım büyük ilgi gördü ve birçok yorum aldı.

6639aea51c2d3872-w1200xh2132.webp

RAFET EL ROMAN KİMDİR

1970 yılında, ailesi Almanya'ya işçi olarak göç ettiğinde yedi yaşındaydı ve o döneme kadar Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesiyle birlikte yaşıyordu.

ALMANYA'YA TAŞINDI

Ailesinin yanına Almanya'ya taşındı. Öğrenimini Almanya'da tamamlayan Rafet El Roman, 16 yaşında şarkı sözleri yazmaya ve beste yapmaya başladı. Henüz ünlenmeden önce bir süre İslam Kültür Merkezi'nde Kuran derslerine katıldı ve burada güzel sesi nedeniyle kendisine ilahi ve ezan okuma fırsatı buldu.

MÜEZZİN RAFET" DİYE HİTAP EDİLİRDİ

Bu nedenle yakın çevresinde ona "Müezzin Rafet" diye hitap edilirdi. 1988'de sahne deneyimlerine başlayan sanatçı, 1992 yılında Saarlaendischer Rundfunk Radyo Kurumu tarafından Almanya'da Yılın En İyi Yeteneği seçildi. 1994 yılında Frankfurt Kültür Festivali'nde Media Artist Award – Medya Sanat Ödülü'nü aldı. Türkiye'ye dönerek 1995 yılında ilk solo albümünü çıkardı ve "Gençliğin Gözyaşları" adlı albümü bir milyondan fazla satış yaparak büyük bir başarı elde etti.

1997 yılında "En Güzel Günler Senin Olsun" adıyla ikinci albümünü çıkardı. 1998'de Avrupa'da ilk solo albümü piyasaya sürüldü. Aynı yıl "Propaganda" filmiyle Kemal Sunal ve Metin Akpınar gibi ünlü oyuncularla başrolü paylaştı. 1999'da "Hayat Hüzünlü" adlı üçüncü albümü büyük beğeni kazandı.

2000 yılında Türkiye millî futbol takımı için "Bir Gol Daha" şarkısını seslendirerek Mehmet Ali Erbil ile iş birliği yaptı. Ayrıca 2000 yılında "Hanımeli" adlı dördüncü albümünü çıkardı ve birçok başarılı işe imza attı. Rafet El Roman, müzik piyasasına yeni yetenekler kazandırmayı amaçlayan RER Müzik adlı müzik prodüksiyon şirketini kurdu ve aynı dönemde Aşkın Nur Yengi ile "Peşindeyim" adlı şarkıda düet yaptı. 2002'de "5 NR Aşk" adlı beşinci albümü, 2004'te "Sürgün" adlı altıncı albümü ve 2005'te "Kalbimin Sultanı" adlı yedinci albümü müzikseverlerle buluşturdu. Rafet El Roman, başarılı kariyeri boyunca birçok ödül kazandı ve 2008'de "Bir Roman Gibi" adlı albümü büyük ilgi gördü.

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Aynı albümde Yusuf Güney ile seslendirdiği "Aşk-ı Virane" adlı parça büyük başarı elde etti ve birçok ödül kazandı. 2011 yılında "Sevgiye Zaman Ver" adlı albümü çıkaran Rafet El Roman, Almanya'da verdiği hukuk mücadelesi sonucunda soyadını "Yaşdut"tan "El Roman" olarak değiştirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar