Yemeksepeti'nin eski sahibi Nevzat Aydın Messi'nin ödül aldığı töreni izleyebilmek için kaç para harcadı

Yemeksepeti'nin eski sahibi Nevzat Aydın Messi'nin ödül aldığı töreni izleyebilmek için kaç para harcadı
Geçtiğimiz günlerde Paris'te Ballon d'Or (Altın Top) törenine katılan iş insanı Nevzat Aydın'ın Messi'yi yakından izlemek için ne kadar para harcadığı ortaya çıktı.

Oscar törenleri, Dünya Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi ve NBA final maçları gibi dünyanın en önemli ödül törenlerini ve maçlarını yerinde izleyen işadamı Nevzat Aydın, pazartesi günü Ballon d'Or (Altın Top) ödül törenine de katıldı.

Tören girişindeki panonun önünde fotoğraf çektirip "Ballon d'Or'u Messi almazsa yakarım burayı" yazarak esprili bir paylaşım yapan Aydın, Messi’yi en önden izleme fırsatı buldu.

1a9d9aaa67cf4e2fa9e4cfe3e123f17b.jpg

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Nevzat Aydın’ın hatırı sayılı kişileri araya sokarak Altın top ödül törenine bilet almayı başardığını yazdı.

Messi hayran olduğu bilinen Aydın, Paris’te yapılan Ballon d’Or (Altın Top) ödül törenine girmek için araya hatırı sayılır kişileri soktu ve 10 bin Euro, yani 300 bin liraya bilet aldı.

aydin-nevzat.jpg

Cankurt, Yemeksepeti'nin kurucusu ve eski sahibi Nevzat Aydın'ın parasını 'pahalı zevkleri' için harcamaya devam ettiğini yazdı.

0x0-bilet-icin-300-bin-tl-verdi-1698867968917-1.jpeg

Bir dönem Trabzonspor’da da yöneticilik yapan Nevzat Aydın, geçen yıl PSG’nin bir maçına gitmiş ve Messi ile ellerine aldıkları Trabzonspor forması ile resim çektirmişlerdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar