Selçuk Geçer net tarih verdi! Dolar ve altın uçacak

Selçuk Geçer net tarih verdi! Dolar ve altın uçacak
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek" dedi.

SELÇUK GEÇER NET TARİH VERDİ! DOLAR VE ALTIN UÇACAK

Selçuk Geçer bu kez de derinleşen ekonomik kriz neticesinde gram altının 2000 bin lirayı görebileceğini öne sürdü. Geçer, dolar için de ayrıca korkutan tahminini yaptı. Dolar/TL''deki artışın devam edeceğini her defasında altını çize çize dile getiren Selçuk Geçer, enflasyonun 3 haneleri görmesi sonucu yüksek bir rakamla karşı karşıya kalınacağını iddia etti. 

"GRAM ALTIN YIL SONUNDA 1500 SEVİYELERİ TEST EDECEK"

Yıl sonunda devam eden kötü politikalardan dolayı doların 60 lirayı görme ihtimalinin olacağını da söyleyen Selçuk Geçer, 1994 krizinden daha kötü bir sürece girileceğinin de altını çizdi. Gram altın içinde yükseliş mesajı veren Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

"DOLAR SENEYİ 2530 TL''DE TAMAMLARSA ÖPÜP BAŞINIZA KOYUN"

Dolar/TL kurunun şu an ki enflasyona oranının 37 lira olduğunu açıklayan Geçer, FED''in faiz kararlarına ilişkinse bir frenlemeye gideceğini belirtti. Dolardaki artışın devam edeceğini belirten Geçer, "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun" yorumunda bulundu. 1994 krizine vurgu yapan Geçer, o dönemlerde 8 bin liralık dolar kurunun 48 bin liraya çıktığını ve daha sonra 1 milyon 600 lira olduğunu hatırlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar