YASED ve TÜBİTAK, Türkiye'nin gelecek teknolojisi için el sıkıştı!

YASED ve TÜBİTAK, Türkiye'nin gelecek teknolojisi için el sıkıştı!
Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), Türkiye'nin teknoloji ve yenilik ekosistemini güçlendirmeye odaklanan çabalarında kilit paydaşlarından biri olan TÜBİTAK ile yeni bir iş birliği protokolü imzaladı.

YASED ve TÜBİTAK, Türkiye'nin teknoloji ve yenilik ekosistemini geliştirmek için bir iş birliği protokolü imzaladı.

Bu protokolle, YASED üyesi firmaların ulusal yenilik ekosistemine katkıları artırılacak, mevcut destekler daha etkin bir şekilde kullanılacak. Ayrıca, YASED'in derin teknoloji girişimlerini desteklemeye yönelik projeler ve TÜBİTAK'ın girişim sermayesi destekleme programı gibi girişimci ekosistemi projelerine katılımlar artırılacak.

1706862924-yased-ykb-engin-aksoy-t-b-tak-ba-kan-prof-dr-hasan-mandal-2.jpg

Protokol kapsamında KOBİ'lere mentörlük ve uzmanlık desteği sağlanacak ve YASED üyesi kuruluşlar öncül araştırmalar yapacaklar. İmza töreninde konuşan YASED Başkanı Engin Aksoy ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, iş birliğinin önemini vurguladılar ve teknoloji gelişimine yönelik ortak hedeflerin gerçekleştirilmesine katkı sağlamak için çaba gösterileceğini belirttiler.

1706862927-yased-ykb-engin-aksoy-t-b-tak-ba-kan-prof-dr-hasan-mandal-3.jpg

Bu iş birliğiyle, Türkiye'nin teknolojik dönüşümü ve inovasyon potansiyeli daha da artırılacak ve ülkenin uluslararası düzeyde rekabet gücü artırılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar