Yarınki Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Yarınki Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi
Çanakkale'de meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle, Gökçeada ve Bozcaada'ya yönlendirilmiş olan feribot seferleri yarın iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ve adalar arasında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ, yapılan açıklamada Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında planlanan arabalı vapur seferlerinin olumsuz hava koşulları sebebiyle gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.

Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında ise Boğaz'daki seferler, tarifeye uygun olarak devam ederken, Lapseki-Gelibolu hattında saatlere bağlı olmaksızın seferler devam ediyor.

Bugün Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı Bozcaada'dan saat 18.00 seferi 17.00'de, Geyikli'den ise saat 19.00 seferi 18.00'de gerçekleştirilecek. Diğer tüm planlı seferler ise belirlenen saatlerde yapılacak.

Kabatepe-Gökçeada hattında ise gün içinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada'dan saat 15.00'te, Kabatepe'den ise saat 13.00 ve 17.00'de seferler düzenlenecek. Yolcular, iptal edilen seferler ve değişiklikler konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar