Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in 15 saniyede kazandığı sosyal medya kazancı dudak uçuklattı!

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in 15 saniyede kazandığı sosyal medya kazancı dudak uçuklattı!
Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Pınar Deniz’in sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun 15 saniyede kazandığı para dudak uçuklattı.

Ceylin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz özel hayatı ve başarılı oyunculuğu ile magazin gündeminden düşmüyor.

Paylaşımlarıyla çok konuşulan ünlü ismin sosyal medya kazancı ortaya çıktı.

Yargı'nın Ceylin'i ünlü oyuncu Pınar Deniz de sosyal medyanın gözde isimlerinden. Kendisinin 15 saniyelik bir Instagram paylaşımından aldığı para da zaten bunu kanıtlar nitelikte...

Son yılların en başarılı oyuncuları arasında yer alan Pınar Deniz, özellikle Yargı ile bambaşka bir hayran kitlesi edindi.

6-002.jpg

Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaşmış olduğu Yargı dizisi, herkesi soluksuz bırakan bir dizi bildiğiniz gibi. Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz de oyunculuğuyla büyük övgüler topluyor.

Dün akşam 3. sezonuyla ekranlara geri dönen Yargı'da Pınar Deniz fırtınası esti.

Pınar Deniz'in oyunculuğuna bir kez daha hayran kalanlar sosyal medyaya akın etti. Yeni tarzını görmek isteyenler ise Instagram hesabına koştu.

Instagram'da 2,9 milyon takipçisi olan Pınar Deniz, elbette tıpkı diğer meslektaşları ve dijital medyayla uğraşan diğer insanlar gibi ufak tefek reklamlar yapıyor.

Ufak tefek dediğimiz yalnızca reklamın süresi. Anlaşmalı olduğu markalar adına Instagram storylerinde paylaşım yapan Pınar Deniz, bunun için yalnızca 15 saniyesini harcıyor.

İddialara göre ünlü oyuncunun 15 saniyelik bir reklamı için istediği ücret 150 bin TL.

640xauto.webp

.jpg

oo-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar