Yalova’da orman yangını!

Yalova’da orman yangını!
Yalova’nın Termal ilçesinde orman yangını meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdaale ettiği yangın kontrol altına alındı.

Yalova'nın Termal ilçesinde, Üvezpınar Mahallesi Arpalı bölgesinde bulunan ormanlık alanda meydana gelen yangın, bölgedeki yetkilileri harekete geçirdi. Saat 01.00 sularında başlayan yangın, kısa sürede büyüdü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale etmek için Yalova ve Bursa'dan toplam 12 itfaiye ekibi bölgeye yönlendirildi. Yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından alevler kontrol altına alınabildi.

Ancak yangının çıkışıyla ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Yangının başladığı bölgede bulunan 2 kişi, olayın meydana geldiği sırada gözaltına alındı. İlk belirlemelere göre, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Yangınla ilgili açıklama yapan Yalova Valisi Hülya Kaya, "Yangın büyümeden kontrol altına alındı. Ekiplerimiz yoğun çaba gösterdi ve başarılı bir şekilde müdahale etti. Olayın çıkış nedeni üzerinde detaylı bir araştırma yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Yangın sonrası bölgede soğutma çalışmalarının sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar