Yalova’da festivalde 3 ton hamsi ikram edildi

Yalova’da festivalde 3 ton hamsi ikram edildi
Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve Yalova Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşen Hamsi Festivali, renkli görüntülere ev sahipliği yaparak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Yalova Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlik, Karadeniz müziği konserleri ve bol miktarda hamsi ikramı ile dolu dolu geçti.

Festival kapsamında toplamda 3 ton hamsi dağıtıldı ve özellikle hamsi ekmek ikramı yapan standın önünde oluşan uzun kuyruklar, vatandaşların ilgisini çekti. Yalova'nın simgesi haline gelen hamsi, festivalin vazgeçilmez lezzeti oldu. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, festivalin ilk kez düzenlenmesine rağmen geleneksel hale getirilmesi için destek sözü verdi. Ayrıca, Yalova Millet Bahçesi'nin bu ay içinde açılışının gerçekleştirileceğini belirtti.

Federasyon Başkanı İbrahim Bayzan, Yalova Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Federasyon olarak amacımız Yalova'da kültürümüzü en iyi şekilde yansıtmak. Bu festival, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmemize vesile oldu" ifadelerini kullandı. Ayrıca, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol da festivalin bir birliktelik sağladığına vurgu yaparak, etkinliğin önemine dikkat çekti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar