Yalı Çapkını’nın ‘ilk gecesi’ internete özel yayınlandı! Sosyal medya ikiye ayrıldı

Yalı Çapkını’nın ‘ilk gecesi’ internete özel yayınlandı! Sosyal medya ikiye ayrıldı
Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin 22. bölümünde Seyran ve Ferit’in yatak sahneleri olay olmuştu. Yapımcılar ise ikilin romantik gecesini ‘İlk gece’ başlığı altında internete özel yayınlayınca sosyal medyadan yorum yağdı.

Yeni bölümde Ferit’in Seyran’a hazırladığı romantik gece sosyal medyaya adeta damga vurdu. Son bölümde; Seyran, Ferit''in sürpriz hazırladığı eve gitti. Şoke olan Seyran, "Bütün gün aklım çıktı" diye ona kızdı.

Seyran''a sarılan Ferit "Acaba artık sen de beni sevdiğini söylesen mi artık?" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine ise romantik dolu anlar yaşandı.

Yalı Çapkını Seyran ve Ferit''in ''ilk gecesi''ni internet özel yayınladı!

Ferit ve Seyran''ın ilişkilerini düzeltmesi ve geçirdikleri romantik geceye sosyal medyadan yorum yağdı. Yatak sahneleri olay olan ikilinin o sahneleri "İnternete özel" notuyla da yayınlandı.

1

ÖPÜŞME SAHNESİ SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

"Seyran ve Ferit''in İlk Gecesi" başlığıyla yayınlanan öpüşme sahneleri sosyal medyayı salladı. İkilinin ateşli sahneleri sosyal medyayı ikiye böldü.

İnternete özel yayınlanan öpüşme sahnesine bazı sosyal medya kullanıcıları, "Kısa ama etkili", "İnşallah haftaya yine metres olmaz", "Kısa ve ateşli", "3 saniye daha fazla öpüşmüşler neresi özel", "Çok kötü öpüşüyorlar", "E bu aynı sahne admin" yorumları yapıldı.

6

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar