Yılanın ısırdığı milli boksör Rabia Topuz'dan iyi haber

Yılanın ısırdığı milli boksör Rabia Topuz'dan iyi haber

Malatya'da antrenman yaparken engerek yılanı tarafından ısırılan 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz, hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi görmüştü. Servise alınan Topuz yarın taburcu edilecek.

8 Mayıs Çarşamba sabahı Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Kotangölü Mahallesi'nde bulunan Dikendede mevkiinde gerçekleşen olayda, Milli boksör Rabia Topuz'un bir engerek yılanı tarafından ısırıldığı ve daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. Bir haftadır hastanede tedavi gören milli sporcu Rabia Topuz'un, artık servise alındığı öğrenildi.

aw204047-01.jpg

Olayı değerlendiren milli boksör, "Antrenman sırasında fark etmediğim bir yılanın üzerine basarak ısırıldım ve hastaneye kaldırıldım. Şu an için servise alındım ve eğer yarın bir olumsuzluk yaşanmazsa taburcu olabileceğim. Tedavi sürecimde dua eden ve yardımcı olan herkese ve hastane çalışanlarına minnettarım" dedi.

aw204047-02.jpg

Rabia Topuz'un servise alınmasının sevincini yaşayan baba Sabit Topuz ise süreç boyunca kendilerine dua eden ve destek olan herkese teşekkürlerini iletti.