Yalı Çapkını dizisi 30 ülkeye birden satıldı!

Yalı Çapkını dizisi 30 ülkeye birden satıldı!
Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Yalı Çapkını dizisi resmi olarak 30'dan fazla ülkeye satıldı. Diziye olan talep giderek artıyor.

Yalı Çapkını dizisi, birçok farklı coğrafyadan 30 ülkeye yayın haklarını sattı. Türkiye''nin aylardır en çok izlenen dizisi olan Yalı Çapkını, başarısını dünya genelinde sürdürmeyi hedefliyor. Eccho Rights Türk Dizisi Direktörü, Yalı Çapkını dizisi hakkında, "özellikle uluslararası alıcılar arasında ilgi yüksek." açıklamasında bulundu.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir''in bulunduğu dizi  Gaziantepli Korhan Ailesi''nin reisi Halis Ağa''nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit''in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor. 

AŞK İDDİALARI ALEVLENDİ

Dizi başladıktan birkaç ay sonra Mert Yazıcıoğlu ile olan ilişkisini sonlandıran Afra Saraçoğlu''nun, Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia ediliyor. İkili daha önce çok samimi oldukları gerekçesiyle OGM Pictures etkinliğinde Sarçaoğlu''nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile arkadaş olan Kubilay Aka tarafından uyarılmış ve taraflar arasında bir gerginlik yaşanmıştı. Son olarak geçtiğimiz hafta  Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Kadıköy''de sarmaş dolaş görüntülenmişti. 

İHANET İDDİALARINI YALANLADI

Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitiren Mert Yazıcıoğlu, ihanet iddiaları hakkında "Öyle bir şey yok ya! Öyle bir şey olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler yok. Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok! Yapamadık beraber son verdik." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar