The Last of Us dizisi nereden izlenir? Konusu nedir?

The Last of Us dizisi nereden izlenir? Konusu nedir?
Naughty Dog tarafından geliştirilen ve aynı adı taşıyan 2013 yapımı video oyununa dayanan HBO yapımı The Last of Us dizisi, ilk bölümüyle eleştirmenlerden tam not aldı. Peki The Last of Us'ın ilk bölümünü nereden izleyebilirsiniz?

Aylardır konuşulan The Last of Us dizisi 16 Ocak 2023 itibariyle Türkiye''de de yayın hayatına başladı. Oyun ile aynı senaryoda ilerleyen ilk bölüm oyunu oynamamış insanlar tarafından da çok beğenildi. Eleştirmenlerden tam not alan dizinin başrollerinde Game of Thrones dizisinden tanıdığımız  Bella Ramsey ve Pedro Pascal yer alıyor. 

TÜRKİYE''DE HANGİ PLATFORMDA YAYINLANIYOR?

The Last of Us dizisinin yayın haklarını dijital içerik platformu BluTv satın aldı. 

BLUTV NE KADAR?

BluTv bünyesinde bulundurduğu birçok yerli ve yabancı içeriği abonelerine ayda 69.90 liraya sunuyor. Eğer yıllık abone olmak istiyorsanız yıllık abonelik ücreti ise 478,80 liraya geliyor. Yani yıllık aboneliklerde taksit yaptırmanız halinde aylık ödeyeceğiniz ücret 39,90 liraya düşmüş oluyor. 

THE LAST OF US''IN KONUSU NE?

Oyun; soluma veya sıvı aktarımı yoluyla aktarılan sporlar aracılığıyla yayılan ve Eylül 2013''te patlak vermesinin ardından tüm dünyayı etkileyen bulaşıcı bir hastalığın yayılmaya başlamasından yirmi yıl sonrasında, Amerika Birleşik Devletleri''nde geçer. Bu hastalık, bulaştığı kişinin beynini birkaç saat içerisinde etkilemekte ve onu, bir ısırığıyla karşısındakini öldürebilme kapasitesine sahip olan bir yaratığa dönüştürmektedir. Enfeksiyona uğramış olanlar ve hayatta kalan insanlar olmak üzere ikiye bölünen dünya nüfusu, iki grup arasındaki mücadele sebebiyle büyük bir azalma göstermiştir. Hastalık sebebiyle medeniyetin büyük bir kısmı mahvolmuş olduğundan hayatta kalan insanlar, askerler tarafından korunan karantina bölgelerinde veya bu alanların dışında farklı gruplar hâlinde yaşamlarını sürdürmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar