Yalı Çapkını'nın Pelo'su da estetik harikası çıktı!

Yalı Çapkını'nın Pelo'su da estetik harikası çıktı!
Her bölümüyle reyting rekorları kıran Yalı Çapkını projesinde Pelo karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman’ın daha öncede başka dizilerde rol aldığı ortaya çıktı. Değişimiyle gündem olan Buse Kahraman, geçirdiği estetik operasyonlarla da adından sıklıkla söz ettiriyor.

Yalı Çapkın’ı dizisinde izleyici tarafından hem sevilen hem de tepki gören Pelo (Pelin), değişimiyle sosyal medyanın gündemi oldu. Yalı Çapkını dizisinde Ferit Korhan''ın vazgeçemediği sevgilisi Pelo''ya hayat veren güzel oyuncu meğerse daha öncede başka projelerde yer almış.

Yalı Çapkını Pelo’su, dizideki performansının yanı sıra geçirdiği estetik operasyonlarla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Güzel oyuncu daha önce de Çarpışma, Yasak Elma gibi projelerde rol almış.

MEĞERSE ESTETİKLİYMİŞ

Doğal güzel sanılan oyuncu meğerse, estetikliymiş. Gerçek ortaya çıktı. Buse Kahraman da estetik güzellerindenmiş. Burnundan operasyon geçirdiği ve yüzünde birçok noktada botoks uygulaması yaptırdığı ortaya çıktı.

 

64eaa37a-3bd8-4cca-a2e2-b186c056ba7b

YASAK ELMA''DA ROL ALMIŞ

Yalı Çapkını''nın Pelo''sunun bu diziden önce farklı yapımlarda da rol aldığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ''un başrolde olduğu Çarpışma dizisinde de oynamış. Show TV''de yayınlanan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, polis rolünde oynamış.

2019 yılında Yasak Elma dizisinde de rol aldığı ortaya çıkan Buse Kahraman, fenomen dizide Halit Argun''un kızı Lila karakterine hayat vermiş.

 

1200x627-yasak-elma-dizisinin-lilasi-aysegul-cinarin-basi-hem-uyusturucu-hem-de-eski-sevgilisi-ile-dertte-1617849129996

DEĞİŞİMİYLE GÜNDEM OLDU

Yalı Çapkını dizisiyle adından epey söz ettiren başarılı genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, sosyal medyada gündem olmuş durumda. Hatta o kadar konuşuldu ki ''''dizinin başrolü artın Pelin mi?'''' gibi konularla ilgili haberler çıkmaya başladı. İzleyiciler sosyal medya hesaplarından oyuncu için birçok yorumda bulundu.

 

yali-capkini-nin-pelin-i-buce-buse-kahraman-kimdir-kac-yasinda-nereli

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar