Yakın arkadaşının gerçek kimliğini Müge Anlı'da öğrendi! Anlattıkları karşısında herkes buz kesti

Yakın arkadaşının gerçek kimliğini Müge Anlı'da öğrendi! Anlattıkları karşısında herkes buz kesti
Bir genç kız yakın arkadaşının gerçek ismini Müge Anlı’nın programında öğrendiğini itiraf etti.

Sosyal medyada arkadaşının gerçek ismini Müge Anlı’da öğrenen kız gündem oldu.

Nisa isimli genç, Tiktok hesabından "Yaşını ve adını Müge Anlı'dan öğrendiğim arkadaşım" notunu ekleyerek bir paylaşım yaptı. Genç kızın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Genç kız daha öncesinde yaptığı bir paylaşımda bir tanıdığının annesinin Müge Anlı'nın televizyon programına çıkarak onu aradığını iddia etti. Soruların artması üzerine olayı baştan anlatmaya karar verdi.

344.jpg

Söz edilen kızla AVM'de çalıştıkları dönemde tanıştıklarını ve çok iyi arkadaş olduklarını belirten kız “Bir gün bir arkadaşım bana ’Nisa kimse bilmiyor ben seni seviyorum diye söylüyorum. O kız Müge Anlı’ya düştü dikkat et.’ dedi. Sonra ben de girdim YouTube’a çıkmıyor. Ben de arkadaşıma bulamadığımı söyledim. O da gözümün önünde başka bir isim ve soyisim yazdı ve kızın videosu çıktı. ‘Bu kızın ismi bu mu?’ dedim. O da bana 'Bulunmamak için ismini soy ismini değiştiriyor. Videoyu bir açtım Müge Anlı, ’15 yaşındaki ... dosyasında bugün.” diyor. 15 yaşında mı? Kız bana 20 yaşında olduğunu söyledi. Sonra videoya devam ediyorsun 48 yaşındaki adama kaçmış, annesi yerde bayılıyor dedi” ifadelerini kullandı.

777.jpg

İsmini vermek istemediği kızın yeniden kaçtığını iddia eden Nisa, "Bugün kızın başka birine yeniden kaçtığını öğrendik. Annesi de AVM'deki mağazaya gelerek, ' O kıza söyleyin. Ya gelir insan gibi ya da ben Esra Erol'a giderek onu daha da rezil ederim' dedi" ifadelerini kullandı.

oooooo.jpg

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü videonun viral olmasından sonra 15 yaşındaki 48 yaşındaki bir adama kaçan kişinin kimliğini Müge Anlı'nın programının bölümlerini izleyerek bulmaya çalıştı. Sosyal medya kullanıcılarının çoğu bahsedilen kızın Yasemin Salman olduğunu iddia etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar