Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz'ın Galatasaray kehaneti taraftarların moralini bozdu! Her şeyin tersine gideceği tarihi açıkladı

Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz'ın Galatasaray kehaneti taraftarların moralini bozdu! Her şeyin tersine gideceği tarihi açıkladı
Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz, başarılarıyla gündem olmaya devam eden Galatasaray için tüm futbolseverleri hayrete düşüreceği bir yorumda bulundu. Kiraz, "Galatasaray’da bugün itibariyle her şey tersine gitmeye başlayacak. 2024’e kadar sürecek bir blokaj var." dedi.

Daha önce Süper Lig'e dair tahminleriyle gündemimize gelmişti. Bu kez de Galatasaray'ın gidişatına dair yaptığı yorumla, Galatasaray taraftarların hoşuna gitmeyecek yorumlarda bulundu.

2023-24 sezonunda liderliği sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezon liderliğe kavuşmuştu. Sezona başarılı bir başlangıç yapan Fenerbahçe ise son maçlarda listenin alt sıralarına düşmeye başladı.

12.webp

Rezzan Kiraz ise Galatasaray'ın yükselişinin tersine döneceğini düşünüyor. Galatasaray'ın bugüne dek yükselişinin devam etmeyeceği, 2024 yılına kadar bir blokaj altında kalacağı iddia ediliyor.

rezzan-kiraz-awpk-cover-jpg.webp

Rezzan Kiraz yaptığı açıklamada;

“Galatasaray’da bugün itibariyle her şey tersine gitmeye başlayacak. 2024’e kadar sürecek bir blokaj var. Sembol isimlerin adı olaylara karışacak. Takım tepetaklak aşağı gidecek, bazı evlilikler sona erecek.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar