Wilma Elles Adana'daki medikal estetik kliniğinde tedavi oldu

Wilma Elles Adana'daki medikal estetik kliniğinde tedavi oldu
Ünlü oyuncu Wilma Elles, Adana'da özel bir medikal estetik kliniğinde medikal estetik işlemleri yaptırdı. Klinikte kılcal damarlarının genişlemeleri lazerle tedavi edildi. Cildindeki nem dengesini korumaya yardımcı olan ve kırışıklıkları önleyen bir aşı oldu. Bağışıklığını güçlendirmek için de serum ile glutatyon tedavisi gördü.

Adana'da hizmet veren estetik merkezini ziyaret eden Wilma Elles, kliniğin kurucusu Dr. Meral Mutlu'dan çalışmalarına ve işlemlere yönelik bilgi aldı. Türkiye'nin sağlık turizmine katkısının çok büyük olduğunu söyleyen Elles, "Almanya'daki çevrem bana burayı önerdi, ben de Adana'ya geldim. Almanya zaten estetik konusunda biraz geride ama Türkiye'de estetik çok uzun yıllardır kullanılıyor. Bende işlemler yaptıracağım. İşin ustası burada, heyecanlıyım. Yapacakları işlemlerin sonucunu çok merak ediyorum. Kendisini en yakın zamanda Almanya'da da görmek istiyoruz" dedi.

wilma-elles-adanadaki-medikal-estetik-kliniginde-tedavi-oldu-7904-dhaphoto2.jpg

YÜZÜME HİÇBİR ŞEKİLDE BIÇAK DEĞDİRMİYORUM

Doğal uygulamaların arttığını belirten Elles, "Eskiden sadece kuaföre gidiyorduk. Ondan sonra manikür, pedikür eklendi. Şimdi de cildimizi besleyen uygulamalar eklendi. Ben aslında yüzüme hiçbir şekilde bıçak değdirmiyorum ama böyle sağlığa güzel destek veren mesela kolajen uyandırıcı işlemleri çok faydalı buluyorum. Amaç kendi gençliğimi tutmak. Ben kendi yüzümü değiştirmek istemiyorum. Sadece var olan şeyleri korumak istiyorum" ifadelerini kullandı.(DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar