Will Clyburn ve Ergin Ataman arasındaki kavga büyüyor

Will Clyburn ve Ergin Ataman arasındaki kavga büyüyor
Ergin Ataman'ın Clyburn için söylediği sözlere Will Clyburn'den yanıt geldi.

Türk Hava Yolları EuroLeague’de ve Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes ile 5 yıl boyunca dominasyon kuran Ergin Ataman, Lacivert beyazlılardan ayrılarak Panathinaikos ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamıştı.

Efes günleri hakkında röportaj veren Ataman, Will Clyburn aleyhinde şu sözleri söyledi:

“2 büyük yıldızı saha içi ve saha dışında kontrol etmek, 3 yıldıza göre daha kolay. 3 yıldızın sahada aynı anda hareket edebilmesi çok kolay değil, o zaman iki yıldızın farklı düşünürken bir diğerinin daha farklı düşünmesi gibi durumlar olabiliyor. Bu gibi durumları hem saha içi, hem de saha dışında yaşadık. Saha dışına baktığımız zaman Anadolu Efes‘in en büyük özelliği, takım içerisinde büyük bir takımdaşlık duygusu olmasıydı. Mevcut gruba Will Clyburn gibi dominant bir oyuncunun gelmesi, bu konuda biraz sarsılmamıza neden oldu. Bu durum saha içini de etkiledi, bir anda sürekli top kullanmak isteyen 3 yıldızımız oldu. Bu konularda sıkıntı çektik, eğer sezona Clyburn, Larkin ve Micic üçlüsüyle başlamış olsaydık belki daha farklı olabilirdi. Larkin’in ilk yarıda sakatlığı nedeniyle oynayamaması ve Larkin döndükten sonra Micic’in 1.5 ay oynayamaması, bu konuda bizi olumsuz etkiledi. Ayrıca sezon içerisinde büyük şanssızlıklar yaşadık, Bryant Dunston çok ciddi bir trafik kazası geçirdi. Chris Singleton’ı aldık, son bölümde kalp zarı iltihaplandı. Hep böyle sorunlar yaşadığımız için saha içi ve saha dışında istediğimiz bütünlüğü sağlayamadık.”

Clyburn’den Ataman’ın sözlerine cevap geldi.

Yıldız 3 numara şunları söyledi:

"Lanet olsun, bu delilik!"

vilo.jpg

GEÇMİŞTE NE OLMUŞTU

Will Clyburn bu sezon oynadıkları Galatasaray NEF maçında koçunun yanına gelerek “Oynamama izin ver'” şeklinde tepki göstermişti.

EuroLeague’de Olympiakos'a 76-70 yenildikleri maçın ardından konuşan Ergin Ataman takımın yıldızları Will Clyburn ve Vasilije Micic için "Onlara Basketbol Süper Ligi’ndeki zayıf rakiplere karşı değil, Olympiakos gibi güçlü rakiplere karşı ihtiyaç duyuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Clyburn ise bunun hemen sonrasında verdiği demeçte Ataman'a "Herkesin fikri kendine, ben tüm sezon boyunca düzenli olarak sayı atıyordum. Demek ki kötü bir maç geçirmeye hakkım yok" cevabını vermişti.

ABD’li forvet ayrıca attığı bir tweette "Aile kavga ettiğinde kimse kazanamaz" demişti.

cl.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar