Instagram’a mini emoji oyunu eklendi

Instagram’a mini emoji oyunu eklendi
Meta, popüler Instagram uygulamasına eğlenceli bir mini emoji oyunu ekledi. Kullanıcıların oyunu oynamak için yapması gerekenler ise...

Meta, zaman zaman kendi uygulamalarına eğlenceli özellikler ekleyebilir. En son popüler sosyal medya platformu Instagram'a sessiz sedasız, hiçbir duyuru yapılmadan bir mini emoji oyunu entegre edildi. Bu mobil oyun, kullanıcıların sıkıldıklarında rahatlıkla zaman geçirebilecekleri bir seçenek sunuyor.

MİNİ EMOJİ OYUNU NASIL OYNANIR?

Instagram sözcüsü tarafından doğrulanan bu mini oyunu başlatmak için öncelikle uygulamayı açın. Ardından özel mesajlar kısmına girip istediğiniz bir sohbeti seçin. Karşıdaki kişiye bir emoji gönderin.

instagram-rehberi-nedir-nasil-kullanilir-ve-ne-ise-yarar.jpg

Gönderdiğiniz emojiye tıklayarak mini oyunu başlatabilirsiniz. Oyunun amacı, ekrandan alt kısmına doğru hareket eden emojinin kaçmasını engellemektir. Eğer emojiler alt kısmına ulaşırsa, oyun sona erer. Onları yakalamak için ekranın altında yer alan duvarı sağa veya sola kaydırabilirsiniz.

ekran-alintisi.jpg

Emojinin kaçmasını engelledikçe puan kazanırsınız. Puanınız arttıkça, oyunun zorluk seviyesi de yükselir. Emojiler daha hızlı hareket eder ve yakalanması zorlaşır.

1557997007230-instagram.jpg

Instagram'a eklenen bu mini oyun, Google Chrome kullanıcılarının internet bağlantısı olmadığında oynadığı Dino oyununu hatırlatıyor. Özellikle kısa süreli bir eğlence için idealdir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar