Ve İsrail Hamas'la anlaştı... Resmen ilan edildi!

Ve İsrail Hamas'la anlaştı... Resmen ilan edildi!
Katar Dışişleri Bakanlığı, İsrail ve Hamas'ın İsrailli esirlere ilaç ve Gazze'ye ek insani yardım sağlanması konusunda anlaşmaya vardığını bildirdi.

İsrail ve Hamas, İsrailli esirlere ilaç ve Gazze halkına ek insani yardım sağlanması konusunda anlaştı.

32-001.jpg

Katar Dışişleri Bakanlığı, Katar'ın arabuluculuğunda İsrail ile Hamas arasında Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlere ilaç sağlanması karşılığında, saldırılardan en çok etkilenen Gazze bölgelerindeki sivillere insani yardımların ulaştırılması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

2.jpg

Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlere ilaç sağlanması karşılığında Gazze Şeridi'nde saldırılardan en çok etkilenen bölgelerdeki sivillere insani yardımların ulaştırılması konusunda Katar arabuluculuğunda yeni bir uzlaşı sağlandı.

1.jpg

Açıklamada belirtildiğine göre, ilaç ve yardım malzemeleri yarın Katar'ın başkenti Doha'dan Katar'a ait 2 gemiyle Mısır'ın Al-Arish şehrine gönderilecek.

3.jpg

Ayrıca, Katar'ın Gazze'deki savaşı sona erdirme çabaları kapsamında özellikle insani ve tıbbi tahliye konularında bölgesel ve uluslararası ortaklarla işbirliği yapmaya devam ettiği vurgulandı.

4.jpg

5.jpeg

6.webp

7.webp

543.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar