Benzeri görülmemiş ilan: Ev alana savaş jeti bedava

Benzeri görülmemiş ilan: Ev alana savaş jeti bedava
Birleşik Krallık'ta internet üzerinde yayınlanan bir ilanda, 150 milyon TL değerindeki evi satın alan kişiye 4 milyon TL değerinde bir savaş jetinin hediye edileceği belirtildi.

Birleşik Krallık'ta internet üzerinde paylaşılan bir ilana göre, 150 milyon TL değerindeki bir evi satın alan kişiye 4 milyon TL değerinde bir savaş jeti hediye edileceği ifade edildi.

Birleşik Krallık'ta ikamet eden 56 yaşındaki Peter Robinson, internet üzerinde dikkat çekici bir ilan paylaştı.

2.webp​​​​​​​Robinson, evini satışa çıkardığı ilanında, 4 milyon TL değerindeki savaş jetini hediye edeceğini duyurdu. Robinson, bahçesinde yıllarca süs olarak kullanılmış olan Rolls-Royce Pegasus 105 turbofan motoruna sahip uçağa duyduğu hayranlığı belirtti.

The Times'a konuşan Robinson, Birleşik Krallık Savunma Bakanlığı tarafından 2008'de emekliye ayrılan uçağı, Ipswich'teki bir şirketten satın aldığını belirtti.9.jpg​​​​​​​

Uçağın bahçesine zorlukla yerleştirildiğini ifade eden Robinson, "Harrier jetine olan ilgisiyle öne çıkan bir kişiyim ve pencerenin önüne koyduğumda bunun sıradan bir şey olduğunu düşünüyorum. Diğerleriyle karşılaştırıldığında pek farklı olduğumu düşünmüyorum. Ancak pencere önüne gerçekten büyük bir şey koyabilecek kadar şanslı hissediyorum. İki treylerle taşındı ve geldiğinde hayalimden çok daha büyük olduğunu gördüm. Concorde olduğunu sanacak kadar büyük gözüküyordu ve 'Aman Tanrım, Ne yaptım ben?' diye düşündüm." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar