Vatandaş çifte standarda sessiz kalmadı! AKP'nin 'lebaleb' kongreleri yargıya taşındı

Vatandaş çifte standarda sessiz kalmadı! AKP'nin 'lebaleb' kongreleri yargıya taşındı
AKP'nin lebaleb kongreleri yargıya taşındı. Nuri Başkapan isimli bir vatandaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanlığı, Ankara Valiliği ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nün “Olası kasıtla insan öldürmeye teşebbüs”, “Anayasa ve yasalara karşı bilerek ve isteyerek eylem ve organizasyon düzenlemek”, “Görevi kötüye kullanarak vatana ihanet” suçlarından cezalandırılmasını istedi.

AKP 'lebaleb' kongreleriyle gündemden düşmüyor.  AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplanan kalabalıktan memnuniyetini bir çok kez dile getirmişti. Ancak yasaklara uyulmaması ve çifte standart uygulamasına vatandaşlar tepki göstermişti. Nuri Başkapan isimli bir vatandaş, AKP'nin 'lebaleb' kongresini yargıya taşıdı. 

"SUÇLAR İÇİN MUTLAKA GEREĞİ YAPILIR"

Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'ın haberine göre, Başkapan, “Dilekçeyi UYAP sistemine kaydettirmiş oldum. Bugün olmasa da yarın bir gün sorumlu oldukları bu suçlar için mutlaka gereği yapılır” dedi.

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na dün suç duyurusunda bulunan Nuri Başkapan dilekçesinde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanlığı, Ankara Valiliği ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nün “Olası kasıtla insan öldürmeye teşebbüs”, “Anayasa ve yasalara karşı bilerek ve isteyerek eylem ve organizasyon düzenlemek”, “Görevi kötüye kullanarak vatana ihanet” suçlarından cezalandırılmasını istedi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar