Flaş! Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın istifa ediyor

Flaş! Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın istifa ediyor
Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası'ndaki görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın görevinden yarın (cuma) itibariyle ayrılacağı ortaya çıktı. Hüseyin Aydın'nın aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği'deki görevinden de istifa edeceği ifade edildi. İstifa haberini Ziraat Bankası'ndan üst düzey bir yetkili  Paramedya.com.tr 'ye doğruladı.
 
Odatv’ye konuşan Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın hem bankadan hem de Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı görevinden ayrılacağını dile getirdi.

Hüseyin Aydın, “İstifa etmiyorum ancak yarınki yönetim kurulu toplantısında görevimi bir başka arkadaşa devrediyorum. Olağan bir süreç” açıklamasını yaptı.

Odatv’nin “Yeni göreviniz nedir” sorusuna ise Hüseyin Aydın, “Onun için ilerleyen zamanlarda açıklama yapılır” demekle yetindi.

HÜSEYİN AYDIN KİMDİR?

Hüseyin Aydın, 1959 yılında Artvin'in Borçka ilçesinde doğdu.  Son olarak 15 Temmuz 2011 tarihinde Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne atanan Hüseyin Aydın, Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı görevini de yürütmektedir. Hüseyin Aydın evli ve iki çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar