Tıp merkezinde skandal: Bu da sahte teknisyen!

Tıp merkezinde skandal: Bu da sahte teknisyen!
Bir sahte doktor skandalının üzeri kapanmadan yenisi ortaya çıktı. Van’da 11 yılı aşkın süredir sağlık teknisyeni olarak görev yapan kişinin lise diploması sahte çıktı.

11 YIL ÇALIŞTI: BİR SAHTE DİPLOMA SKANDALI DAHA!

Türkiye gündemine bomba gibi düşen sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın ardından birer birer sahte doktorlar açık vermeye başladı. Bir sahte sağlıkçı skandalı da Van’da ortaya çıktı. Tıp merkezinde çalışan sağlık teknisyeninin kuruma sahte lise diploması verdiği tespit edildi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi''nde 11 yıldır sağlık teknisyeni olarak görev yapan A.İ.''nin lise diplomasının sahte olduğu ortaya çıktı. Zanlının işine son verilirken, savcılık soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

A.İ., Bursa''dan aldığı Sağlık Teknik Lisesi diploması ile müracaatta bulunarak 11 yıl önce Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi''nde 4B statüsünde sağlık teknisyeni olarak işe başladı.

İŞİNE SON VERİLDİ

Görev yaptığı süre boyunca evrak takip ve kayıt işlemlerinde bulunan ve zaman zaman laboratuvar sonuçları alıp ilgili bölümlere taşıyan A.İ.''nin sahte diploma kullandığı ortaya çıktı.

Durumun ortaya çıkması üzerine hastane yönetimi tarafından A.İ.''nin işine son verilirken, savcılığın başlattığı soruşturmasının ise sürdüğü kaydedildi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar