Vali Balcı çiftçilerle birlikte ceviz fidanı dikti

Vali Balcı çiftçilerle birlikte ceviz fidanı dikti
Tokat Valisi Dr. Ozan BALCI, Erbaa’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

GÜNBOYU BAYRAM KALE / TOKAT-ERBAA

Vali Dr. Ozan BALCI, beraberindeki  Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Tarım ve Orman Teşkilatı ve evciler köyündeki  çiftçiler ile birlikte ceviz fidanı dikti. Yapmış olduğu ziyarette  "Erbaa'da bu sene 40 bin toplamda 3 yılda 60 bin dönüm alanda 102 bin ceviz fidanı dikildiğini ” belirtti.

Daha sonra Vali  Balcı ve  beraberindeki kurum amir  ve evciler köyü çiftçileri ile birlikte narince üzümü asma bağ fidanını toprakla buluşturdu. Erbaa'da yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunu, ilçe halk kütüphanesini, Bölücek mahallesi orta ve ilk okulunu ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti. 

Akabinde Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı ve Kaymakamımız Sayın Dr. İsmail Altan Demirayak ve beraberindeki heyet Erbaa'da ilçe halk kütüphanesi yapılabilecek alanları, Mevcut İlçe Halk Kütüphanesini, TKDK desteği ile yapılan 1000 dönümlük çiçek serasını ve son olarak Bölücek orta ve ilk okulunu ziyaret edilerek öğrencilere  kitap hediye etti.

Son olarak da Erbaa OSB'de Oma İplik A.Ş. fabrikasını ve Tepekışla köyü sağ sahil sulama birliği pompalarının binasının kontrol edilmesinin ardından  ilçemizden ayrıldı.

vali-1-001.jpgvali-2.jpgvali-4.jpgvali-3.jpg

vali-5.jpgvali-6.jpgvali-7.jpgvali-8.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar