Valerien Ismael: Çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Valerien Ismael: Çalışmalarımıza devam edeceğiz!
Beşiktaş ile Trabzonspor’un 2-2 berabere kaldığı Spor Toto Süper Lig 10’uncu hafta maçının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, bazı açıklamalarda bulundu. 

 Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 2-2''lik Trabzonspor maçının ardından bazı açıklamalarda bulundu. 

Çok üzgün olduklarını söyleyen Valerien Ismael, “Evimizde galip gelemediğimiz 3’üncü maç. Maç içerisinde topa daha fazla sahip olduk. Hatalar maçı bizim için zorlaştırdı. Çok hata yaptık. Bu hataları Trabzonspor cezalandırdı. İki kere geri geldik, ortak olduk ama bu yetmez, yetmemeli. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“LİG EKİMDE KAZANILMIYOR”

Maç sonunda kendisi için yapılan “istifa” tezahüratlarına değinen Ismael, “Çok üzgünüz, hepimiz üzgünüz. Tepkiler bu yüzdendir, bu durumu anlayabiliyorum. Puan tablosuna baktığınızda yukarılardayız. Lig ekimde kazanılmıyor. Mayısta kazanılıyor. Puanlar birbirine yakın gidiyor” ifadelerini kullandı.

“CENK OYNAMAYI HAK ETMİŞTİ”

Bir sonraki maçta çift santrforla oynayıp oynamayacağı sorusuna Valerien Ismael, “Önümüzdeki maçtan ziyade bu maçla ilgili konuşmak istiyorum. Daha fazla tehlike yaratmak, gol fırsatı yaratmak için bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Cenk Tosun’u oyuna aldık. Cenk hafta içi gösterdiği performansla oynamayı hak etmişti. Attığı gol de hak ettiği bir goldü. Söyleyebileceğim tek bu” yanıtını verdi.

“DEĞİŞİKLİK KARARINI BEN VERİYORUM”

Maç sırasında taraftarların değişiklik tezahüratı yapmasıyla ilgili Ismael, “Maçtaki değişiklik kararlarını ben veriyorum. Ne zaman yapılacağı konusundaki kararlar benim kararlarım. Bu kararlar zor olabiliyor, 3 Türk kuralından dolayı. Muleka sağda iyi işler yaptı. Şimdiye kadar da 4 gol attı. O pozisyonda oynadığında gol atmış bulundu” diye konuştu.

“DELE ALLİ''Yİ HÜCUMA DÖNÜK OLDUĞU İÇİN TERCİH ETTİK”

Gedson Fernandes yerine Dele Alli’yi tercih etmesiyle ilgili gelen soruya Ismael, “Dele hücuma dönük bir orta saha. Skor katkısı yapan bir oyuncu. O yüzden orada oynatıyoruz. Bazı kararlar alıyoruz. Oyunculara da bunu anlatıyoruz. Sonradan oyuna aldığımızda da görevlerini yapıyorlar” yanıtını verdi.

“GHEZZAL’IN DURUMU YARIN BELLİ OLACAK”

Valerien Ismael, maçın ilk yarısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal’ın durumuyla ilgili olarak da, “Bu konunun bir risk olduğunu biliyorduk. Bunu Fenerbahçe maçından sonra da söylemiştik. Bu hafta takımla birlikte çalıştı. Tüm idman yoğunluğunda bizimle beraberdi ama ne yazık ki sakatlandı. Durumu yarın belli olacak” ifadelerini kullandı.

“MONTERO KALİTESİNİ BİZE GÖSTERDİ”

Ismael son olarak bu sezon ilk kez ilk 11’de görev verdiği Montero’nun performansıyla ilgili olarak ise, “İyi oynadı. Biz oyunu kurarken belli bir dengeyi her zaman gözetiyoruz. Sağ ayak ve sol ayaklı stoperleri yerlerinde oynatıyoruz. Montero kalitesini gösterdi, rekabete hazır olduğunu bizlere gösterdi ve kanıtladı. Bu tüm oyuncularımıza bir mesaj olacak, fırsat geldiğinde değerlendirmeleri konusunda” diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar