Uzmanı tarih vererek uyardı! Elinde altını olanlar dikkat! Getirisi fazla olacak

Uzmanı tarih vererek uyardı! Elinde altını olanlar dikkat! Getirisi fazla olacak
Altın piyasasında dalgalanma devam ederken, uzman isim İslam Memiş dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş, Memiş, yaz ayları için getirisinin fazla olacağını öngördüğü yatırım aracını açıkladı.

İslam Memiş, "Bu hafta neleri takip etmeliyim?" başlıklı videosunda yaz aylarında dair değerlendirmeler yaptı. Memiş''in getirisinin yüksek olacağını öngördüğü yatırım aracı dikkat çekti. İslam Memiş, gram altın ve gümüş uyarıları da yaptı.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş''in değerlendirmeleri şöyle:

İSLAM MEMİŞ''TEN UYARI

Gram altın TL ekranlarda 1128 lira. Serbest piyasalarda 1147-52 lira aralığında. Yine gram altın TL fiyatında 1130-70 lira aralığını bu hafta için takip edeceğim. Çarşamba günü tekrar kar satışları ile gerileyebilir gram altın. Orta ve uzun vadede rekor beklentimiz devam ediyor. Yaz aylarında yükselişleri göreceğiz. Düşüşler alım fırsatı. Bozdurmak isteyen de acele etmemeli. Ons altında 1870, devamında 1880 dolara kadar toparlanma mümkün. Geniş bant aralığında dalgalanıyor. Hızlı bir toparlanma, 1870, devamında 1880 dolar seviyesi var. 1880 dolardan tekrar satış gelme olasılığı yüksek.

Gümüş onsunda 21.50 direnç aşağıda 20.80 var. Gümüş gramı ekranlarda 12.91 lira seviyesinde ancak serbest piyasalarda 13 lira üzerinde fiyatlama var. Bankalarda 14-15 lira seviyesinden satış gözlemliyoruz. Ucuz bir gümüş yok yani.

YAZ AYLARINDA BU YATIRIM ARACINA DİKKAT!

İslam Memiş''in dolar ve euro değerlendirmeleri şöyle:

"Borsa alıcı başladı haftaya. 5400 puan direnç seviyesi. Yine 4950-5000 puan da destek seviyesi olarak takip edilecek bu hafta için.

Dolar TL kurunda stabil durum devam ediyor. Ekran ile serbest piyasalarda makas aralığı açık. Dolar TL serbest piyasada 19 lira üzerinde. 19.11-16 lira aralığında. Euro dolar paritesi hafif alıcılı başladı haftaya. 1.0651 seviyesinde parite. 1.07 var yukarıda. Döviz tarafında dövize yatırım yapacak olana, belli bir miktar param var, yaz ayları için döviz almak isteyenlere diyorum ki dolar alacağınıza euro alın. Yaz aylarında 1.15''e kadar yükseliş öngördüğümüzden dolayı dolara kıyasla euro''nun getirisi daha fazla olacak. Parite düşük kalmaya devam ediyor."

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. İslam Memiş''in kendi görüşleridir. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar