Selçuk Geçer'den bir ay sonrası için kritik dolar tahmini

Selçuk Geçer'den bir ay sonrası için kritik dolar tahmini
Dolar hakkında en yüksek tahminleri vermesi ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yine çok konuşulacak bir dolar yorumu geldi. Doların yıl sonunda 25 lirayı aşacağını iddia eden Geçer, ''Altında kapatması zor'' dedi.

SELÇUK GEÇER'DEN YALNIZCA BİR AY SONRASI İÇİN KUR TAHMİNİ GELDİ!

2022 yılının mayıs ayı itibariyle yükselişini hızlandıran dolar / TL kuru bu günlerde 18 lira sınırında hareket etmeye devam ediyor.

Dolar kuruna ilişkin tahminleri ile öne çıkar ekonomist Selçuk Geçer, kişisel Youtube kanalından yaptığı dolar tahmini ile yine oldukça dikkat çekti.

Dolar kurunun yükselişine bağlı olarak yeni yorumlarını yayınlayan Ekonomist Selçuk Geçer, YouTube kanalı üzerinden yapmış olduğu yayında dolar kurunun eylül ayında 20, kasım ayında ise 25 TL olacağını iddia etti.

SENE SONU TAHMİNİNİ VURGULADI!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun seneyi 30 TL’nin altında kapatmasının pek mümkün olmadığını belirterek yıl sonu tahminini 30-35 TL olarak vurguladı.

ENFLASYON TAHMİNİ KORKUTTU!

Yeni videosunda enflasyona da değinen Ekonomist Geçer, enflasyonu 8,5 olarak beklediğini ancak 9’un üzerine çıkma ihtimalinden de tedirgin olduğunu belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar