Ünzile Yüksel'e Antalyalı kadınlardan büyük ilgi

Ünzile Yüksel'e Antalyalı kadınlardan büyük ilgi
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel Antalya Cam Piramit'te katıldığı Güneşin Kadınları Kooperatifi' etkinliğinde büyük ilgi gördü.

GÜNBOYU / AYŞE ÖZDEMİR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel Antalya Cam Piramit''te katıldığı Güneşin Kadınları Kooperatifi'' etkinliğinde büyük ilgi gördü.


Teşkilat mensupları ile bol bol fotoğraf çektiren Yüksel, yaptığı konuşmada ekonominin çok kötü olduğunu ifade ederek, erken seçim istedi. Yüksel, ''''Artık ülke yönetilemiyor, başta kadınlarımız olmak üzere halkımızın her kesimi çok zor durumda'''' dedi.
Çözümün milletin ittifakı olduğunu söyleyen Yüksel, konuşmasının devamında,  "Mutlu millet güçlü devlet için yorulmadan devam edeceğiz, Kuzeyin Kadınları Derneği''nin kurucusuyum, evet Karadenizliyim, Giresunluyum bu coğrafyanın çocuğuyum, zoru biliyorum, kolayı biliyorum ama şunu da biliyorum ki, kadın isterse her şey olur. Bu iktidarda mazlumun ahı var. Bizi, analar, kadınlar, genç kızlarımız iktidara getirecek. Bizi yüce milletimiz iktidara getirecek" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar