İYİ Partili Metin Savaş Sulu’dan MHP’li Sayar’a cevap

İYİ Partili Metin Savaş Sulu’dan MHP’li Sayar’a cevap
MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar’ın geçtiğimiz gün yayınlanan röportajında İYİ Parti hakkında yapmış olduğu açıklamasına cevap İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu’dan geldi.

GÜNBOYU-YILDIZ ÖZÇELİK

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar’ın İYİ Parti Derince hakkında yaptığı açıklamalara İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu’dan cevap gecikmedi. Belediye çalışanlarını içtimaya çektiği görüntülerle basında yer alan ve tepki toplayan Salim Sayar''ın bu davranışına atıfta bulunan Sulu “ Anlaşılan o ki Sayar’ın canı sıkılmış, kendisi illa ki bir şey silmek istiyorsa kendi haberlerini silmekle başlayabilir’’ dedi.

“Derince’ de İYİ Parti diye bir parti yok. Boşuna gezmesinler onları Derince’ den sileceğiz” sözlerine sert çıkışta bulunan İlçe Başkanı Sulu, “Derince’ de kapı kapı esnaf esnaf gezerek insanların sıkıntılarını dinliyor gönüllere dokunuyoruz, kimseyi içtimaya çekip başkancılık oynamıyoruz anlaşılan o ki bizi yakından takip eden birileri bu durumdan rahatsız olmuş. Derince‘de yok dedikten sonra yine Derince’de boşuna gezmesinler diyerek kendinle çeliştiğin her adımını imrenerek takip ettiğin İyi Parti Derince ’nin İlçe Başkanı olarak buradan sana sesleniyorum 2018’deki seçimlerde %12 lik oy oranı ile Derince’ de 3. Parti olan İyi Parti önümüzdeki ilk seçimde iktidar olacaktır. Çünkü bizim kuruluş amacımız iktidar olmaktır.’’ dedi.

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK GİDECEKSİNİZ!

Seçim barajını %7’ ye düşürenlerin kaybetmekten korkan iktidar partisi ve küçük ortağının olduğunu ancak korkunun ecele faydası olmadığını ilk seçimle gideceklerini ifade eden İlçe Başkanı Sulu sözlerine şöyle devam etti;

"Anlaşılan o ki Sayar ‘ın canı sıkılmış, kendisi illa ki bir şey silmek istiyorsa kendi haberlerini silmekle başlayabilir. Son bir yılda AKP 146 bin; MHP ise 17 bin üyesini kaybetti. İYİ Parti 95 bin üye kazandı bunlar ocak ayı istatiksel verileri.  Genel başkanınızın da dediği gibi terazi var tartı var her şeyin bir vakti var. Demem o ki biz size cevabı sandıkta vereceğiz iyilik güneşi Türkiye''ye doğacak Derince iyi olacak, Kocaeli iyi olacak."

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar