Sosyal medya fenomeni Francia James benzinliği fethetti! Transparan dekolteli tulumuyla dudak ısırttı

Sosyal medya fenomeni Francia James benzinliği fethetti! Transparan dekolteli tulumuyla dudak ısırttı
Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Francia James, geleneğini yine bozmadı. Francia, transparan ve göğüsünden bacağına doğru inen dekolteli tulumuyla aracına benzin doldurduğu anlarda çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Toplu taşıma araçlarına iç çamaşırıyla binen ve alışveriş merkezine çıplak bir şekilde giden James bu kez rotasını benzinliğe çevirdi. Instagram’da 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James benzinliğe giderken seçtiği son derece cesur kıyafetiyle olay yaratmayı başardı.

Fenomen isim transparan ve göğüsünden bacağına doğru inen dekolteli tulumuyla aracına benzin doldurduğu anlarda çekilen pozlarını paylaştı.

656.jpg

SOSYAL MEDYADAN BEĞENİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği gönderisinde hayranları James’in güzelliğini öven yorumlarda adeta birleşti. Fenomen isim gönderisinde siyah bir kalp emojisi ile bir benzinlik işareti koymayı tercih etti.

Sosyal medya kullanıcılarının kalp atışlarını hızlandıran paylaşımında James transparan tulumunu tanga bir iç çamaşırıyla tamamlamayı tercih edince Instagram’ı alev alev yaktı.

weu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar