Ünlü yorumcudan Arda Güler tepkisi!

Ünlü yorumcudan Arda Güler tepkisi!
Fenerbahçe'nin Gaziantep FK karşısında 2-1'lik galibiyetinin ardından maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a isyan etti.

Spor Toto Süper Lig''de ilk yarının son haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK''yi 2-1 yendi. Galibiyeti getiren golleri; 9 ve 90+1. dakikalarda Enner Valencia kaydetti. Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe''nin Gaziantep karşısındaki performansını değerlendirdi

"SAÇMA SAPAN BİR DÜZEN"

Jorge Jesus''un Gaziantep FK karşısındaki formasyon ve oyuncu tercihlerini sert şekilde eleştiren Serdar Ali Çelikler, "Fenerbahçe riskli skorlar alırken demiştim ki Jorge Jesus ile kaybettiği kimliğini kazanıyor Fenerbahçe. Bir gün birinden 4-5 yiyecek. Ama o maçın ertesinde defansif ve korkulu bir düzenle sahaya çıkarsa o zaman desteğimi çekerim. İşte Gaziantep maçında tam olarak bu oldu. 

Galatasaray maçından sonra saçma sapan bir düzenle sahaya çıktı Fenerbahçe. Görünüşte 4''lü oynuyorlardı ama öndekiler neydi ben anlayamadım. Arao''yu çözdüm. Savunma önündeydi. Peki Crespo neredeydi? MHY hangi mevkideydi? Batshuayi ne iş yaptı? Bu kadar soru işaretli bir 45''de Ertuğrul''un büyük hatasıyla skoru da buldular. Fenerbahçe bu sezon kötü maçlar oynadı. Ama kimliksiz ilk kez görüyorum. Bu kadar pozisyon yine veriyordu ama en az 5 pozisyon üretiyorlardı. Antep''e bir sürü pozisyon verdiler ve bu defa hiç bir şey üretemediler. 

Jesus''u ilk defa kenarda kötü görmedim. Ama ilk defa bu kadar vasat zihniyetle gördüm. 2. yarıda biraz daha top yapmak ister gibi olsalar da bunu yapacak kabiliyetli oyuncular yoktu sahada. Sonra bir kontrada futbol zekası sıfır olan Emre Mor ile Enner boş kaleye golü atamadılar." ifadelerini kullandı. 

"YA MENAJER SORUNUDUR YA DA EGO"

Fenerbahçe''de oyuna 83. dakikada dahil olan genç oyuncu Arda Güler hakkında da açıklamalar yapan Çelikler, "Emre Mor''un ya da Mert Hakan''ın yapıp da Arda Güler''in yapamadığı hiç bir şey yok. Takımın üzerinde baskı var ve bu baskıyı kırabilecek yegane isim Arda Güler''ken Jesus''un bu oyuncuyu ısrarla oynatmaması ya menajer problemidir ya da egodur." dedi.

"KENDİNİ KOVDURTMAK İSTİYOR OLABİLİR"

Jorge Jesus bunu futbolla anlatamaz. Haaa tabi Jesus kendini kovdurmak da istiyor olabilir. Sorun neyse bu hafta bir iki güne çözmek başkanın işi artık. Mutlak surette müdahale şart. Son dakikada Enner yine boş kaleye atamadı. "Maç gitti" derken Enner golü buldu. Fenerbahçe Jorge Jesus''un vasatlığına rağmen, final maçı oynayan Antep''e rağmen, kötü bir hakeme rağmen 3 puanı aldı. Hafta içi başkanın müdahalesi-konuşması ile yeniden başlanabilir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar