Ünlü tatil merkezi Çeşme’de nüfus 1 milyona dayandı

Ünlü tatil merkezi Çeşme’de nüfus 1 milyona dayandı
Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte Çeşme'deki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaşırken, dünyaca ünlü Ilıca Plajı da tatilcilerle dolup taştı. Tatilcilerin akınıyla Çeşme'nin nüfusu 1 milyona dayandı.

Turizm cenneti Çeşme, 9 günlük bayram tatilinde de tatilcilerin tercihi oldu. Tatil başlamadan önce rezervasyonlar yüzde 80'lere ulaşmışken, bayramın ikinci gününde oteller tamamen dolup taştı. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme Jandarma Komutanlığı ekipleri, nüfusun 1 milyona dayandığı Çeşme'de huzur ve güvenin korunması için ek önlemler aldı. Polis ve jandarma ekipleri, bayram tatili süresince asayişi sağlamak için 200'den fazla güvenlik görevlisiyle görev yapıyor.

Çeşme ve özellikle Alaçatı otoban girişlerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, güvenlik ekipleri tatilcilere kolonya ve şeker ikramında bulundu. Güneşli havayı fırsat bilen birçok tatilci, ünlü Ilıca Plajı'nda güneşlenmeyi ve denize girmeyi tercih etti. Tatilci yoğunluğu esnafı sevindirirken, Çeşme ve Alaçatı sokakları da hareketlendi. Çeşme ve Alaçatı'daki restoran ve kafelerde bayram havası yaşanıyor.

Bayramdan sonra 18 Nisan'da başlayacak ve 21 Nisan'a kadar devam edecek olan 13. Alaçatı Ot Festivali'nde de Çeşme'de yoğunluk yaşanması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar