Metin Akpınar'ın kızından bomba açıklamalar! Dikkat çeken anne detayı

Metin Akpınar'ın kızından bomba açıklamalar! Dikkat çeken anne detayı
Yeşilçam’ın usta ismi Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızlarından Duygu Nebioğlu Katarsis programında Akpınar ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Duygu Nebioğlu, Katarsis programında Gökhan Çınar'ın konuğu olarak, son olaylarda gündeme gelen Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ve Metin Akpınar'ın kendisiyle iletişime geçmediğini iddia etti. Nebioğlu, geçmişte yaşadığı zorlu büyüme sürecini ve ailesinin karmaşık ilişkilerini anlattı.

tt.jpg

Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programının konuğu olan Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu hukuki olarak kanıtladığını ve duygusal anlamda zorlu bir süreçten geçtiğini paylaştı. Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kendisini aramadığını ve kapalı bir hayat sürdüğünü iddia etti.

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar ile babasının sevgi dolu bir baba-kız ilişkisi kuramadıklarını, ancak hayran ve sanatçı ilişkisi yaşadıklarını belirtti. Nebioğlu, babasıyla bir araya geldiğinde sevgisini hissettiğini ancak bir türlü tam anlamıyla bir baba-kız ilişkisi kuramadıklarını ifade etti.

rri.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar