Ünlü Şarkıcıdan hayranlarını üzen haber! Amansız hastalığa yakalandı

Ünlü Şarkıcıdan hayranlarını üzen haber! Amansız hastalığa yakalandı
Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion hayranlarını üzen açıklamalarda bulundu. 54 yaşındaki Dion 1 milyonda 1 görülen nadir bir nörolojik hastalığına yakalandığını duyurdu.

Tedavisi mümkün olmayan katı kişi sendromuna yakalandığını söyleyen Celine Dion hayranlarına kütü haberi duyurdu. 54 yaşındaki şarkıcı Dion, 1 milyonda 1 görülen nadir bir nörolojik hastalıkla mücadele ediyor. Vücudunda istemsiz spazmlara sebebiyet veren hastalığın tedavisi olmasa da bazı çalışmalar ile birlikte hastalığın ilerleyişi yavaşlatılabiliyor.

1968 yılından beri müzik piyasasının içinde olan Celine Dion, 1997 yılında Titanic filminde ve filmin albümünde yer alan ''My Heart Will Go On'' ile ismini duyurmuş ve büyük hayran kitlesine kavuşmuştu. Bu şarkı ile müzik listelerini allak bullak etmişti.

KATI KİŞİ SENDROMU NEDİR?

Kronik ağrı, hareketlerde sorun gibi bazı belirtileri olan hastalığın tetiklediği spazmlar bazen kemikleri bile kırabilecek seviyeye ulaşabiliyor. Katı kişi sendromunda bazı durumlarda hastalar ses ve dokunmaya duyarlı hâle gelebiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar