Kim Kardashian'ın Markası Skims'in ürettiği iç çamaşırı herkesi şoka uğrattı! 'Cips gibi...'

Kim Kardashian'ın Markası Skims'in ürettiği iç çamaşırı herkesi şoka uğrattı! 'Cips gibi...'
Kim Kardashian'ın markası Skims'in yeni modellerinden biri olan iç çamaşırı takımı boyutuyla herkesi şoke etti. Sarita isimli bir TikTok kullanıcısı, üzerinde minicik kalan iç çamaşırlı pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

2019 yılında Kim Kardashian''ın çıkardığı vücut şekillendirici markası Skims''in yeni iç çamaşırı modeli sosyal medyanın diline düştü.

Daha önce Victoria''s Secret modelleri Tyra Banks, Heidi Klum, Candice Swanepoel ve Alessandra Ambrosio''nun reklamlarını yaptığı ürünlerden birinin boyutu gündemde.

''Mikro bralet'' ve tangodan oluşan takımı alan Sarita isimli bir TikTok kullanıcısı, takımı bir parça cipse benzetti. Kullanıcı "Bir müzik festivalinde giymek için bu üstü almıştım. Skim''in mikro braletinin boyutunu merak ediyorsanız... Karşılaştırma yapmanız için cips koyuyorum. Tanganın ne kadar küçük olduğunu görünce daha çok şaşırdım. Çoğunlukla iplerden oluşuyor" ifadelerini kullandı.

 

"En kötü senaryoda arka bahçemde güneşlenirken bunları giyeceğim" diyen kullanıcı takımın boyutunun anlaşılması için kıyafetlerinin üzerine iç çamaşırlarını da giydi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar